בוקצ'וי מוקפץ

בוקצ'וי מוקפץ

מצרכים:

  • כמה ראשי בוק צ'ו חתוכים לרבעים
  • 3-4 בצל ירוק חתוך דק
  • 3-4 שיני שום חתוכים
  • 1 סמ' ג'ינג'ר מגורד
  • סלרי/תרד/קייל לפי הטעם או מה שיש במקרר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק/חריף

אופן ההכנה:

בווק שמים בערך 2 כפות שמן זית. מוסיפים את השום והג'ינג'ר, מתגנים דקה בערך, מוסיפים את הבוק צו' ומתגנים עד שזה מתחיל לקבל צבע, מוסיפים את יתר הירקות ומתגנים כמה דקות. מוסיפים את הסויה ורוטב צ'ילי ומערבבים ביחד. בודקים את הטעם.

מוצרים שתוכלו לקנות אצלנו:

בתאבון!