המצרכים:
- 500 גרם תרד, שטוף ויבש
- פטריות, שטופים וחתוכים לפרוסות דקות (אפשר להחליף בתפוח ירוק )
- 1/2 בצל אדום חתוך קטן
- 1 כף פטרוזיליה קצוץ
רוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות שמן חמניות או אגוזי מלח
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1 כף מיץ לימון
- 1/4 כפית טרגון יבש (לא הכרחי)
- 1 שן שום קצוץ
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
חותכים ביד את עלי התרד, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מכינים את הרוטב ומוסיפים לסלט לפני ההגשה. מערבבים היטב.