סלט תרד

סלט תרד

המצרכים:

  • 500 גרם תרד, שטוף ויבש
  • פטריות, שטופים וחתוכים לפרוסות דקות (אפשר להחליף בתפוח ירוק )
  • 1/2 בצל אדום חתוך קטן
  • 1 כף פטרוזיליה קצוץ

רוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמן חמניות או אגוזי מלח
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1/4 כפית טרגון יבש (לא הכרחי)
  • 1 שן שום קצוץ
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

חותכים ביד את עלי התרד, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

מכינים את הרוטב ומוסיפים לסלט לפני ההגשה. מערבבים היטב.

מוצרים שתוכלו לקנות אצלנו:

בתאבון!